Sömntabletter

köp imovane,nitrazepam och andra sömntabletter med express leverans EU

Köp sömntabletter,viktminskningstabletter och smärtstillande här. Utan recept

Sömntabletter kan vara ett alternativ för dig som har svårt att somna om nätterna. På nätet finns det många skumma och opålitliga sajter som säljer sömntabletter, därför har vi skapat denna topplista. Nedan berättar vi om olika metoder för att hjälpa dig med din nattsömn.

På samma sätt som för de receptfria sömnmedlena skiljer man på sömntabletter(valium,imovane,zopiklon och insomningstabletter (Melatonin). Sömntabletter är vanligtvis starkare (de ska ju vara verksamma hela natten) och kan också därför ge viss trötthet även dagen efter. Sömntabletter är ofta så kallade bensodiapiziner (tex Nitrazepam eller Zopiklon,Stesolid) medan propiomazin är en annan aktiv substans i sömntabletter. Effekten av propiomazin håller i sig längre (6-12 h) och är därmed mer benägen att ge trötthet dagen efter.

 

köp melatonin receptfritt sverige sömntabletter mot jetlag och insomnia

köp melatonin receptfritt genom att trycka på bilden

Zolpidem är ett ämne som i Sverige säljs under varumärkena Zolpidem, Eanox, Stilnoct och Stilnox. Det rör sig om en bensodiazepinliknande substans och används som imsomningsmedel då det har relativt kort halveringstid. Risken för tillvänjning anses vara mindre än för bensodiazepiner men känsliga personer kan dock mycket fort bli beroende. Effekten av denna substans minskar med tiden vilket innebär att man måste höja dosen efter en tid. En del människor kan få mycket svåra biverkningar av detta preparat såsom svåra förvirringstillstånd och hallucinationer och sömngång. Den här typen av sömntabletter bör man nog helst hålla sig borta från om man inte har mycket svåra sömnproblem och redan testat preparat som t.ex. naturläkemedel, Propavan och Melatonin. Det finns många människor som har mycket dålig erfarenhet av detta medel och ångrar att de börjat använda det. Narkotikaklassat i Sverige.

Zopiklon har likt zolpidem kort halveringstid. Säljs även under namnen Zopiclone, Imovane, och Zimovane. Även detta preparat är beroendeframkallande. Likt zolpidem kan detta medel ge svåra biverkningar såsom hallucinationer, förvirring, minnesförlust och aggressivitet. Tabletterna har en mycket stark bismak. Narkotikaklassat i Sverige. För аtt köра sömntаblеttеr säkеrt оnlinе bör du аlltid bеkаntа dig själv mеd hur bеställning sаmt lеvеrаns аv sömntаblеttеr går till рå ditt оnlinе nätapotek.

Receptbelagda insomningstabletter har en betydligt kortare effekt (cirka 30-60 minuter) än sömntabletter och används bara för de som har svårt att somna (men som sedan oftast sover hela natten utan problem). Melatonin, som är ett kroppseget ämne, används ofta som aktiv substans i receptbelagda insomningstabletter.

Mirtazapin är egentligen ett medel mot depression men eftersom man ofta blir trött av det så användes det ibland som sömnmedel. En svag dos av medlet ger i regel bättre sövande effekt än starkare. Många personer kan bekräfta att de fått mycket bättre sömn sedan de börjat med mirtazapin. En del känner sig dock  trötta hela dagen efter intag. Det har det som andra läkemedel biverkningar. Vanliga biverkningar är viktökning, diarré, dåsighet, yrsel, illamående och huvudvärk. I värsta fall kan man få ångest och andra mycket besvärliga verkningar. Medlet säljs under namnen Mirtazapin och Remeron. Vill man sluta med Mirtazapin så bör man sakta trappa ner då det likt andra antidepressiva medel annars kan ge sk. utsättningsproblem d.v.s. att man mår dåligt. Man kan t.ex. få ångest och depression om man trappar ner för snabbt.Dessutom kan man räkna med att sömnproblemen kommer tillbaka.   Prometazin är ett preparat som sälj under namnet Lergigan och är likt Propavan ett antihistamin. Påstås  inte vara vanebildande men ta det med en nypa salt (se under Propavan). Det har en bra verkan mot psykiska sjukdomar. En svår biverkan av detta medel som dock är sällsynt är oregelbunden hjärtrytm. En annan är hallucinationer. Propiomazin är ett antihistamin som verkar centralt dämpande i hjärnan. Säljs under varumärket Propavan. Denna typ av medicin påverkar kroppen så att man blir väldigt dåsig och avslappnad. Det kan ta 45-60 min. efter intag innan medlet verkar. Tyvärr är det många som inte kan använda Propavan p.g.a. svåra biverkningar som myrkrypningar samt att man känner sig ”degig” hela dagen efter. Man kan även känna sig deprimmerad direkt på morgonen efter. Som tidigare nämnts så anses medlet inte beroende- framkallande men det är en sanning med modifikation då det kan för vissa personer vara mycket svårt att sluta med det. Man får inget abstinensbesvär men man kan bara inte somna utan tabletterna.

Brasklapp: Väldigt viktigt att ni läser bipacksedeln noga innan ni  köper sömntabletter på nätet. Gruppen: hypnotiska läkemedel är särskilt farliga att använda i samband med alkohol.

tag: köp imovane , köp zopiklon, express köpa snabbt

 

 

Comments are closed.