Viktminskning

Phentermine

Användningsområden
Phentermine används ihop med ett förskrivet träningsschema och ett kostschema för att hjälpa patienter gå ner 4-6 Kg i vikt. Phentermine skrivs ut till patienter som är överviktiga eller  har viktrelaterade medicinska problem. Att gå ner i vikt och hålla bort den kan minska de många hälsoriskerna som kommer med fetma, inklusive

Bildresultat för phentermine sverige

hjärtsjukdom, diabetes, högt blodtryck och ett kortare liv.Detta läkemedel verkar  genom att minska din aptit, och öka mängden energi som används av din kropp. Denna medicinering är en aptitdämpande och tillhör en klass av läkemedel som kallas sympatomimetiska aminer(amfetaminderivat).

Detta läkemedel tas vanligtvis en gång om dagen, 1 timme före frukost eller 1 till 2 timmar efter frukost. Om du tar läkemedlet sent på dagen kan det orsaka sömnsvårigheter .Phentermine tas vanligtvis bara i 6-8 veckor och tillverkaren rekommenderar att man genomför en hälsokontroll innan man påbörjar en behandling på nytt.

 

Efedrin

Efedrin är ursprungligen ett läkemedel tillverkat för att hjälpa asmatiker med andningsbesvär. Redan tidigt märkte läkare att de flesta patienter började gå ner i vikt genom att kroppen ställde om till fettförbränning.  Det är vida ansett att efedrin ger märkbart mer energi, minskad aptit och en märkbart ökad ämnesomsättning (2-3kg viktnedgång i månaden).

köp efedrin här utan recept

Tryck här för att beställa efedrin ifrån EU.

Den ökade ämnesomsättning hjälper dig som tidigare nämnt att gå ner i vikt men den största effekter ser du först när du kombinerar efedrin med träning. Vissa av våra kunder föredrar att blanda egna så kallade stackers (50mg efedrin / 50mg dmaa / 100mg koffein) vilket ökar fettförbränning men kan ge mild huvudvärk om man inte samtidigt ökar sitt vattenintag.

Comments are closed.